Door de lockdown wordt het geven van een eindejaarsgeschenk aan persoonlijk. De Giftomatic cadeau app komt als geroepen. Deze app maakt het mogelijk om een digitale cadeaukaart te geven. De app draait in hoge mate om het personaliseren van het geschenk waardoor een compleet nieuwe ervaring ontstaat. Hierin zijn video effecten verwerkt, en kunt u cadeaus voorselecteren.

Aangesloten partners zijn onder andere Wehkamp, Bol.com, Hema en de VVV online cadeaucode. Hierdoor kan uw personeel, als zij een Giftomatic cadeau ontvangen, bij ruim 100 webshops terecht. Het geven kan via een email maar ook via Whatsapp.

Feestelijke video

In de app zit een eenvoudig te gebruiken feature om een video mee te maken. Via een face-swap wordt uw collega in een grappige video geplaatst. Hij ziet zichzelf terug in grappige clipjes waarin hij een hip dansje doet, in de maling wordt genomen en bijvoorbeeld een taart in zijn gezicht krijgt.

Het resultaat heeft iets weg van die dansende kerst elfjes die elk jaar weer terugkeren, maar dan voor veel meer gelegenheden met de mogelijkheid om er een cadeau bij te doen.

Zo simpel kan het zijn

Nederlanders geven in een onderzoek aan moeite te hebben met het vinden van een persoonlijk cadeau. Een cadeau is al snel afgezaagd of ongewenst. Daar speelt de Giftomatic app leuk op in. Het is mogelijk om 5 potentiële cadeaus die bij de werknemer passen klaar te zetten. Zo inspireert u uw collega, die uiteindelijk zelf mag beslissen wat hij kiest.

Cadeau voor hem

Voor meerdere categorieën helpt Giftomatic met een cadeauzoeker en voorgeselecteerde populaire producten. Als u een cadeau voor een man zoekt dan komt u uit bij games, spelletjes, sport accessoires of een boek.

Wie op zoek is naar cadeau voor haar is ook snel klaar met het voorselecteren van de 5 cadeausuggesties. In categorieën als koken vindt u al snel een mooie melkopschuimer, of een lekker luchtje in de beauty categorie. Het is geen definitieve keuze, maar slechts een suggestie. Hierdoor voelt het persoonlijk aan, maar koopt u nooit het verkeerde cadeau.

Gratis downloaden

De Giftomatic app is gratis te downloaden. Cadeaus geven kan vanaf €5,- en het maximumbedrag is €150,-.

cadeaubon app

Wellicht heeft u nog wat ruimte in de WKR regeling die dit jaar is verruimd!