Wanneer je wilt beginnen met beleggen zal er veel informatie op je af komen. Er zijn door de groei in populariteit ontzettend veel online brokers om je bij aan te sluiten. Daarom zetten we er een paar voor je op een rijtje. Dit zijn de beste brokers in Nederland. We zullen het hebben over:

  • eToro
  • Plus500
  • DEGIRO

eToro

Het platform van eToro is ontzettend gebruiksvriendelijk en biedt veel verschillende handelsproducten aan om in te investeren. Het is daarom een goed platform voor elke investering en is daarmee geschikt voor elke belegger.

We raden dit platform ook aan voor beginnende beleggers aangezien het platform erg overzichtelijk is, een relatief lage minimale inzet heeft en ook nog een demo account aanbiedt wanneer je je bij eToro aanmeldt. Zo kun je eerst met fictief geld oefenen op het platform zonder risico’s. Wanneer je in verschillende handelsproducten wilt investeren kan dit ook bij eToro en het voordeel daaraan is dat al je investeringen op hetzelfde account staat. Dit houdt het overzichtelijk voor jezelf.

Plus500

Ten tweede willen we de online broker Plus500 benoemen. Deze broker is vooral geschikt wanneer je wilt handelen in CFD’s. Dit betekent dat je gaat speculeren op de koers van een aandeel. Je kunt dus niet het aandeel zelf kopen maar alleen CFD’s van je gekozen aandeel.

Bij Plus500 kun je met een hefboomeffect aan de slag gaan. Je kunt hiermee de grootte van je posities vergroten waardoor je investeringen meer winst kunnen opbrengen. Dit komt echter ook met een risico en Daarom is het belangrijk om te weten dat Plus500 wordt gereguleerd en dus een veilige online broker is. Wanneer je dus wil handelen in CFD’s is plus de perfecte online broker.

DEGIRO

Als laatste willen we DEGIRO aanraden. DEGIRO is een Nederlandse broker. De kosten van deze broker liggen relatief laag vergeleken met andere online brokers. Het platform omvat veel verschillende beurzen waardoor het een goede broker is om in populaire producten te investeren. Je kunt dus bij deze broker terecht voor veel verschillende aandelen.

Wat DEGIRO ook een fijne broker maakt is het feit dat het platform gereguleerd wordt door de AFM. Je investeringen en gestorte geld staan veilig op dit platform. Een nadeel van DEGIRO kan zijn dat je geen demo functie hebt. Als beginnende belegger kan dit een nadeel zijn aangezien je niet eerst zonder risico kunt leren beleggen. Verder is dit een van de goedkoopste brokers dus zeker de moeite waard om je in te verdiepen. Meer tips en feiten over beleggen kun je op deze website vinden.

Met deze genoemde online brokers zit je altijd goed en kun je snel en gemakkelijk je eerste investering doen!