Autodoc is een online winkel voor onderdelen, banden en accessoires. Autodoc is een grote online onderdelenwinkel met een assortiment van meer dan 2.500.000 artikelen, waaronder vele soorten autobanden, autoaccu’s en meer dan 2.000 oliën. Via de website vind je 550 fabrikanten die auto-onderdelen aanbieden. Bij het bezoeken van de website kan er gebruik gemaakt worden van een handige website hulp service. Weet je niet precies of je het juiste onderdeel te pakken hebt? Vraag het gewoon even aan de klantenservice en ze helpen je snel verder. 

Hoe vind je online het juiste auto-onderdeel          

Auto-onderdelen en alles wat je nodig hebt om je auto te repareren en onderhouden zijn te vinden via de zoekoptie op de website. Deze zoekoptie geeft je de optie om op specifieke onderdelen te zoeken, maar ook op artikelnummer. Daarnaast is het ook nog mogelijk om een specifieke auto te selecteren, waarna alle onderdelen van deze auto als zoekresultaat boven zullen komen.

Levering door heel Nederland

De distributiecentrums van Autodoc hebben genoeg onderdelen klaar liggen voor elk type auto. Hierdoor duurt de bezorging, waar je ook woont in Nederland, nooit lang. Bestellingen boven de 120 euro worden gratis thuisbezorgd, mocht het bedrag onder de 120 euro zitten kost dit 9,95. Het bestellen van autobanden wordt altijd kosteloos bij het adres afgeleverd. Bij het betalen van je order is het mogelijk om uit 15 verschillende manieren te kiezen.

Autodoc mobiele app

Autodoc heeft een app ontwikkelt waarbij het mogelijk is om vanaf je telefoon onderdelen op te zoeken en direct te bestellen. Deze onderdelen kan je opzoeken in de app doormiddel van een product code, maar het is ook mogelijk te scrollen door de catalogus van auto-onderdelen. De app is voor zowel Android als IOS gedreven telefoons te downloaden.

Kijk voor meer informatie op  www.autodoc.nl