Wilt u rechtstreeks uw vermogen investeren in verhuurd vastgoed? De woningmarkt heeft zich bewezen als een stabiele investeringscategorie. Daarom bieden de verwachte woningtekorten een goed fundament voor het investeren in woningen. Dion Plat van Thuisborg geeft u één van de mogelijkheden.

Voor wie zijn de beleggingsmogelijkheden van Thuisborg bestemd?

“De Woningwaarde Vastgoed Obligaties van Thuisborg Finance B.V. zijn bedoeld voor investeerders die willen beleggen in de prijsontwikkeling van de Nederlandse particuliere woningmarkt.”

“Thuisborg gelooft in de Nederlandse huizenmarkt, in langjarig verhuurd vastgoed en in het verantwoord beheer daarvan. Wij streven naar eerlijke, objectief vastgestelde aankoopprijzen voor woningen.”

Waarin wordt belegd?

“Met de aangetrokken gelden worden hypotheekvrije, goed verkoopbare en langjarig verhuurde woningen aangekocht. Daarnaast wordt er geïnvesteerd in de verdere ontwikkeling van het verzilveren van woningen, in de begeleiding van zowel huurders als investeerders en in onze website als digitaal platform met alle daaraan gekoppelde dienstverlening.

Thuisborg gelooft in de Nederlandse huizenmarkt, in langjarig verhuurd vastgoed en in het verantwoord beheer daarvan. Wij streven naar eerlijke, objectief vastgestelde aankoopprijzen voor woningen. Daarbij waarborgen wij een betaalbare huur voor de mensen die hun woning verzilveren. Dat vertaalt zich in een maximum maatschappelijk rendement op onze effecten. Wij richten ons op een langjarige samenwerking met huurders en investeerders.”

Welke zekerheden heb ik?

“Uw zekerheid wordt gevormd door de kwaliteit van de woningen die wij aankopen en het onderhoud daarvan in de komende jaren. Wij werken met onafhankelijke NWWI taxaties en, waar nodig, een bouwkundige keuring.

Daarnaast doet Thuisborg slechts een beperkte aanbetaling op het onroerend goed dat zij in bezit krijgt. Als uitgangspunt geldt dat Thuisborg maximaal 80 procent van de getaxeerde waarde (afhankelijk van de gekozen aankoopformule en de persoonlijke wensen van de verkoper) zal investeren voor de aankoop van hypotheekvrije woningen.”

Hoe kan ik meer rendement behalen?

“U heeft een aanzienlijk vermogen en wilt meer rendement halen? Dan kunt u met een deel daarvan profiteren van de Thuisborg Woningwaarde Vastgoed Obligaties Series X.”

Wat zijn enkele kenmerken van deze obligatie?

“Wij bieden u deze Vastgoed Obligatie aan met een looptijd van 3 of 5 jaar, met een aantrekkelijke vaste rendementsvergoeding tot 8 procent per jaar! Daarnaast wordt de uitkering per kalenderkwartaal uitgekeerd en hoeft u géén emissiekosten te betalen.”

Meer informatie
Ik ben geïnteresseerd, hoe ontvang ik meer informatie?

Ga dan naar www.thuisborg.nl/contact en vraag naar onze brochure met de kenmerken van de Thuisborg Woningwaarde Vastgoed Obligaties Serie VIII en Serie X.