Een leven lang energiek, gemotiveerd en competent mee blijven doen. Dat vergt nogal wat, vooral van medewerkers met onregelmatig en fysiek zwaar werk. De vraag is dan: hoe doe je dat, hoe blijf je vitaal en duurzaam inzetbaar als je werkt in de onregelmatige dienst? Mensen hebben een vak geleerd, zij hebben gekozen voor afwisseling, extra toeslagen of gewoon hun passie, en gaan vol energie aan de slag.

Vervolgens moeten zij zelf zo optimaal mogelijk hun onregelmatige werk- en levensstijl organiseren. Slapen, eten, bewegen, je sociale leven, hoe kun je dit voor jezelf het beste inrichten? Hierop zijn medewerkers vaak onvoorbereid. Er is een sterk groeiende behoefte aan bewustwording, kennis, inzicht en praktische handvatten. Zowel bij de medewerkers als bij de werkgevers.

Gezamenlijk aanpakken

Managers en HR-verantwoordelijken willen uiteraard bijdragen aan een succesvolle organisatie en hun medewerkers faciliteren en ondersteunen. Juist om ook in onregelmatige omstandigheden productief, alert, klantgericht en met plezier te kunnen werken. De duurzame en vitale inzetbaarheid van medewerkers heeft een directe invloed op allerlei belangrijke aspecten van succesvol management, zoals de productiviteit, veiligheid, klantbejegening, het beperken van de foutmarge etcetera. Duurzame inzetbaarheid is urgent, dat is zeker, en verlangt een gezamenlijke inspanning. Maar hoe en waar begin je als organisatie?

Waar het om draait

Bij onregelmatige diensten valt er nog een wereld te winnen. Voor wie op zoek is naar oplossingen organiseert het Duurzaam Inzetbaarheid Centrum op dinsdag 25 april 2017 in Deventer het Congres ‘Waar het om draait bij Onregelmatige Diensten’. Dit congres is speciaal gericht op de managers en HR-verantwoordelijken uit de zorg, (maak)industrie, het openbaar vervoer en andere branches waar mensen onregelmatig werken. De deelnemers zullen worden geïnspireerd door de verschillende experts op dit actuele onderwerp, leren hoe je de focus verlegt van ziekteverzuim naar succesvol gedrag en maken zo kennis met een unieke doelmatige aanpak, die zich inmiddels heeft bewezen voor meer dan 10.000 mensen in onregelmatige diensten. Bent u ook benieuwd naar oplossingen? Bekijk voor meer informatie en uw aanmelding onze website of laat u persoonlijk informeren.

logo onregelmatige diensten

Meer informatie
Duurzaam Inzetbaarheid Centrum
Keizerstraat 31, 7411 HD Deventer
Telefoon: 0570-760 300
Contactpersoon: Karin Pol
Mail: congres@onregelmatigediensten.nl
Website: www.onregelmatigediensten.nl