Een bedrijfsuitje in Utrecht organiseren is een geweldige manier om de teamgeest te versterken en collega’s buiten de werkomgeving beter te leren kennen. En wat is er beter dan een bedrijfsuitje in Utrecht te combineren met een heerlijke barbecue? In dit artikel vertellen wij je waarom een bedrijfsuitje met barbecue in Utrecht de ideale keuze is en welke mogelijkheden er zijn om van deze unieke ervaring te genieten.

Waarom een bedrijfsuitje in Utrecht met barbecue?

Een activiteit spelen met als afsluiter een barbecue biedt een ontspannen sfeer waarin collega’s elkaar beter kunnen leren kennen, buiten de formele werkomgeving. Het gezamenlijk bereiden en genieten van een heerlijke maaltijd creëert een informele en gezellige setting waarin de teamgeest versterkt wordt.

Utrecht heeft verschillende prachtige en geschikte locaties waar je kunt genieten van een bedrijfsuitje met barbecue. Van sfeervolle parken zoals Park Lepelenburg en het Julianapark tot prachtige strandjes aan de Maarsseveense Plassen. Er zijn talloze plekken om samen te komen, te ontspannen en te genieten van het buitenleven.

Ideale plekjes ook om samen te komen voor een smakelijke barbecue. Van sappige steaks tot gegrilde groenten en smakelijke bijgerechten, een barbecue biedt voor ieder wat wils. Het is een geweldige gelegenheid om te genieten van heerlijk eten in een informele setting. Ook kan er gemakkelijk rekening gehouden worden met verschillende dieetwensen (vegan – vegetarisch).

Mogelijkheden voor een bedrijfsuitje met barbecue in Utrecht

Naast de diverse parken en strandjes in Utrecht waar we voor jullie bedrijfsuitje in Utrecht een barbecue kunnen organiseren, kunnen we het bedrijfsuitje extra special maken. Met de barbecueboot vaar je over de oude grachten van Utrecht of de Vecht, terwijl je geniet van smakelijk gegrild eten en een prachtig uitzicht op de stad en omgeving. Het is een unieke ervaring die zeker in de smaak zal vallen bij je collega’s.

Regel een barbecue op een historische locatie. Utrecht heeft een rijke geschiedenis en er zijn verschillende historische locaties waar je een barbecue kunt organiseren. Denk bijvoorbeeld aan een barbecue in de tuin van een kasteel of landhuis. Het combineren van culinaire geneugten met de charme van een historische omgeving zal zorgen voor een onvergetelijk bedrijfsuitje. Vraag naar de mogelijkheden bij Uitjesbureau!

Hoe organiseer je een bedrijfsuitje met barbecue in Utrecht?

  • Selecteer een geschikte locatie voor je bedrijfsuitje met barbecue. Houd rekening met het aantal deelnemers, de faciliteiten en de gewenste sfeer.
  • Stel het menu samen. Denk na over het menu en zorg voor een goede variatie aan vlees, vis en vegetarische opties. Vergeet ook niet de bijgerechten, sauzen en drankjes.
  • Regel de benodigde apparatuur. Als de locatie geen barbecue set heeft, zorg dan dat je de benodigde apparatuur huurt of meeneemt. Zorg ook voor voldoende houtskool, aanmaakblokjes en barbecuegereedschap.
  • Plan activiteiten. Naast het barbecueën kun je ook teambuildingactiviteiten toevoegen om de dag nog leuker te maken. Denk aan spelletjes, sportieve uitdagingen of een korte workshop.
  • Verzorg de details. Zorg voor voldoende zitplaatsen, tafels, servies, bestek en servetten. Denk ook aan eventuele dieetwensen of allergieën van je collega’s.
  • En niet geheel onbelangrijk, geniet van het bedrijfsuitje! Op de dag zelf is het tijd om te ontspannen, te genieten van het eten en vooral plezier te hebben met je collega’s. Maak van het bedrijfsuitje een onvergetelijke ervaring voor iedereen.


Boek je bedrijfsuitje in Utrecht met barbecue bij Uitjesbureau

Natuurlijk kun je dit alles zelf organiseren, maar wil je als organiserende personen ook volledig genieten, geef de organisatie dan uit handen en draag het over aan de professionals van Uitjesbureau. Met de prachtige locaties en diverse mogelijkheden voor een barbecue-ervaring, zal je bedrijfsuitje zeker een succes worden. Vergeet dus zelf niet te genieten van het samenzijn met je collega’s en de smakelijke gerechten die Utrecht te bieden heeft. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op!