Binnen steeds meer bedrijven wordt een gezonde levensstijl gestimuleerd. Dit zie je ook terug in de stappen die veel bedrijven zetten. Zo organiseert een groeiend aantal met regelmaat een zakelijke gezonde lunch voor alle collega’s in de pauze. Een vers broodje met kaas of een gezond stuk fruit kan namelijk een positieve werking hebben op het welzijn van een werknemer. De mogelijkheden om dit te organiseren nemen ook toe. Zo bezorgen namelijk veel supermarkten deze boodschappen op kantoor. De meeste hebben zelfs de functie van gratis bezorgen van boodschappen beschikbaar. Benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor jouw kantoor? Lees dan snel verder.

Groei online boodschappen markt

De afgelopen jaren is de online boodschappen markt ontzettend hard gegroeid. Er is een toenemende behoefte in zowel de particuliere als zakelijke sector naar het online laten bezorgen van boodschappen. Met name voor bedrijven is dit de ideale oplossing. Veel lokale supermarkten zitten namelijk niet te wachten op een grote telefonische bestelling van een bedrijf voor bijvoorbeeld een zakelijke lunch. De supermarkt zal dan vaak zeggen dat het bedrijf zelf, maar met een winkelmandje langs moet komen.

Gelukkig ontstond een aantal jaar geleden dus de optie om online boodschappen te bestellen. De afgelopen jaren zijn de mogelijkheden verder toegenomen wat betreft het minimum orderbedrag en de tijden dat de online boodschappen bezorgd kunnen worden. Kortom online boodschappen is voor bedrijven met een teamlunch ‘the way to go’.

Het aanbod

Wanneer je de boodschappen voor een teamlunch op kantoor online wil uitkiezen, is de keuze reuze. Veel supermarkten bieden via de online boodschappen markt bijna dezelfde mogelijkheden aan als in een fysieke supermarkt. Van lekkere verse croissantjes tot verse sappen, alles kan online besteld worden. Dit gezonde aanbod tijdens de teamlunch wordt door de werknemers vaak gewaardeerd. Zo’n gezonde lunch laat daarbij zien dat je als werkgever een gezonde levensstijl belangrijk vind. Hierdoor ontstaat er een prettige cultuur en zorgt zo’n lunch vaak ook voor genoeg gezelligheid in het team.

Als bedrijf kun je bij de meeste supermarkten de lunch eventueel ook achteraf betalen of op rekening bestellen, zodat je financieel niet voor verrassingen komt te staan.

Je boodschappen laten bezorgen voor een lunch op kantoor is uiterst snel en gemakkelijk geregeld. Via de website van een supermarkt kun je eenvoudig bestellen en is er vaak sprake van gratis bezorging. Een teamlunch regelen voor jouw bedrijf en weinig tijd? Dan is dat de aanwijzing om online boodschappen te bestellen.