Als je geïnteresseerd bent in een mok bedrukken of glas graveren en opzoek bent naar een mooi cadeau voor jezelf of iemand anders, dan kun je hier diverse ideeën opdoen. Zo’n gravure heeft iets onmiskenbaars. Met de juiste belettering op het glas of de mok, behoort verwarring tot het verleden. Op een gezellige avond met vrienden is een verwisseling van een glas dus onmogelijk. Daarnaast zorgt glas graveren en een mok bedrukken met een naam voor iets heel persoonlijks. Het verbindt het glas of de mok met de eigenaar. Lees hier waarom een glas graveren of een mok bedrukken het perfecte cadeau kan worden. 

Een unieke gravure zorgt voor een persoonlijk tintje

Een mok bedrukken of glas graveren zorgt voor een klein kunstwerk. Ze hebben een idealistische waarde en zijn als geschenk altijd een succes. Om een glas artistiek te laten graveren, is vaardigheid en oefening nodig. Een mok bedrukken is erg populair voor op kantoor en thuis. Iedereen weet direct van wie de mok is. Met glas graveren krijgt de gravure een onmiskenbare glans door het speciale effect. Met gekleurde bedrukte mokken schittert het witte porselein door de gravure en laat het de bekers schitteren.

Een mok bedrukken zorgt voor een persoonlijk cadeau

Zo is het graveren van glazen en het bedrukken van mokken uitgegroeid tot een mooie service die past bij vele gelegenheden. Zo kun je feesten en partijen een stijlvol tintje geven. Een mok bedrukken is altijd iets bijzonders, want de gever heeft er over nagedacht en kan een heel persoonlijk cadeau geven. Mokken met opdruk zijn altijd één van de beste de cadeau-ideeën voor een verjaardag of speciale gelegenheid. Iedere bedrukte mok is uniek, waarbij de kwaliteit van de bekers belangrijk is. Er wordt vaak porselein en robuust keramiek gebruikt. De schoonheid van de vorm van deze bedrukte mokken zorgt voor een harmonieus totaalbeeld. Je kunt een mok bedrukken in vrolijke felle kleuren of in een elegant diepzwarte kleur.

Glas graveren als uitdrukking van je stijl

Stijl en individualiteit is voor veel mensen belangrijk. Zelfontworpen glazen met gravure zijn niet alleen een uitstekend cadeau-idee. Glas graveren met een naam, een pittige slogan of het bedrijfslogo is een perfecte manier om stijl toe te voegen. Een uitdrukking van de levensstijl. In de bedrijfswereld wordt het ingezet voor presentatiedoeleinden. Een gerenommeerde wijnhandel gebruikt wijnglazen met naamsvermelding bij een proeverij en presenteert deze vervolgens als relatiegeschenk. De slimme cateraar heeft bierglazen en whiskyglazen gegraveerd met hun eigen logo. 

Je kunt je eigen ontwerp kiezen bij glas graveren of mokken bedrukken

De trend van zelfdesign komt ook tot uiting in privé-huishoudens en natuurlijk bij het zoeken naar een persoonlijk cadeau. De online wereld maakt het mogelijk om een glas te graveren of een mok te ontwerpen en bedrukken vanuit een comfortabele thuissituatie. De glazen en mokken worden geselecteerd volgens je wensen, online ontworpen met de eenvoudigste stappen en besteld tegen een redelijke prijs. Binnen enkele dagen worden de glazen gegraveerd en mokken bedrukt en daarna afgeleverd.

Het perfecte cadeau: whisky glazen en bierglazen graveren

Een geslaagd verjaardagscadeau voor de kenner: twee whiskyglazen met persoonlijke naamsvermelding. Geef de gegraveerde glazen in combinatie met een goede fles whisky, zodat je kan proosten op de verjaardag met een gepersonaliseerd whiskyglas, waar de naam van de jarige mooi in is verwerkt. Of kies voor een romantische cadeau voor een bruiloft met een zeer persoonlijk tintje. Ga creatief te werk en stel een exclusief bruiloftspakket samen met twee champagneglazen met daarin de gegraveerde namen en een goede fles  champagne. Ben je opzoek naar een blijvend geschenk voor een zakenpartner? Individueel ontworpen bierglazen met een persoonlijke gravure zijn een bijzonder teken van waardering. Een zakelijke deal is een ideale gelegenheid om te proosten. Laat bijvoorbeeld exclusieve bierglazen graveren met de naam en het logo van het bedrijf. Dit zal het moment zeker onvergetelijk maken.