In het digitale tijdperk hebben brieven een speciaal reclame-effect. Veel e-mails worden niet meer gelezen, maar een brief in de brievenbus wordt vaak als belangrijk ervaren en daarom geopend. Met bedrukte enveloppen neemt de waarde van enveloppen enorm toe. Hierdoor worden de enveloppen nog vaker geopend dan blanco enveloppen. Ook brievenbusdoosjes trekken de aandacht en de nieuwsgierige ontvanger wil zeker weten wat erin zit. Profiteer van de kracht van bedrukte enveloppen en brievenbusdoosjes en laat je logo op de envelop of het doosje drukken. Mailings, uitnodigingen of reclamecampagnes zullen zeker een hogere respons genereren. Lees hier meer tips over bedrukte enveloppen en brievenbusdoosjes.

Branding als basis voor bedrukte enveloppen en brievenbusdoosjes

Een uniforme externe presentatie is belangrijk en een op je bedrijf toegesneden huisstijl is daarom een absolute voorwaarde. Ook al verloopt de communicatie tegenwoordig bijna uitsluitend via e-mail, je kunt nauwelijks meer zonder briefpapier, bedrukte enveloppen, schrijfblokken en brievenbusdoosjes. Ook kun je niet zonder visitekaartjes en folders of brochures voor direct contact met de klant. Als het gaat om je bedrukte enveloppen is het belangrijk om te kijken naar de kwaliteit van het materiaal en het ontwerp. Overweeg bijvoorbeeld een opvallende plaatsing van het logo. De bedrukte enveloppen en brievenbusdoosjes moeten immers snel worden geassocieerd met je bedrijf. Een soort papier met een speciaal gevoel, een ongebruikelijke structuur of een opvallende afwerking helpen de aandacht van de klant te trekken. Net als een originele presentatie. Bekijk hier diverse opties voor bedrukte enveloppen.

Zet de vraag van de klant centraal

Over het algemeen is de vraag van de doelgroep een van de belangrijkste vragen die je je moet stellen bij de keuze van reclamemateriaal, zoals bedrukte enveloppen en brievenbusdoosjes. Zij zijn immers een afspiegeling van je bedrijf. Hetzelfde geldt natuurlijk voor elk promotieartikel dat je ontwikkelt. Met name designgerichte start-ups en lifestylemerken scoren met een origineel en trendy design, dat past bij hun imago en doelgroep.

Kiezen uit de vele soorten bedrukte enveloppen

Bedrukte enveloppen zijn er in diverse soorten. Je kunt bijvoorbeeld kiezen uit enveloppen met of zonder venster, met een plakrand of natlijm. Alle varianten zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, papiersoorten en kleuren. Houd je van klassiek? Papier van hoge kwaliteit wordt dan aanbevolen voor de ideale envelop. Afdrukken op papier met een gramgewicht van 120 g is dan de juiste keuze. Dit premium papier garandeert je een uitstekend tekst- en beeldresultaat. Je kunt enveloppen ook afdrukken op fijn linnen papier, wat vooral geschikt is voor uitnodigingen.

Bespaar tijd met bedrukte enveloppen en brievenbusdoosjes

Gebruik geen adresstickers en noteer adressen niet met de hand. Enveloppen met vensters besparen je veel tijd, vooral bij grote mailings. Vouw eenvoudig het briefpapier met het ingevulde adresveld en stop het in de envelop. Kies daarnaast voor de optie zelfklevende strips om nog meer tijd te besparen: verwijder de plak strips en de envelop is snel, schoon en veilig verzegeld. Met brievenbusdoosjes kun je alles versturen wat plat is en niet mag kreuken. Als je kleine geschenken in de klantenmailing wilt opnemen, kun je het beste kiezen voor brievenbusdoosjes. Deze kun je – net als bedrukte enveloppen – online ontwerpen en naar je wensen laten bedrukken. 

Wat moet je op je envelop of brievenbusdoosje laten drukken?

Natuurlijk is het een goed idee als bedrijven of organisaties enveloppen en brievenbusdoosjes laten bedrukken. Maar de vraag die veel mensen zich stellen is: waarmee? Een eigen logo zou een logische optie zijn. Of de slogan van het bedrijf, idealiter opvallend op de achterkant, waar de envelop meestal wordt geopend. Als alternatief kun je ook grappige uitspraken of relatief neutrale opdrukken gebruiken die de ontvanger van je brief nieuwsgierig maken naar de inhoud van de bedrukte envelop of het brievenbusdoosje. Houd deze tips in gedachten wanneer je de volgende keer bedrukte enveloppen en brievenbusdoosjes online laat afdrukken en je krijgt een hoogwaardig, professioneel en opvallend resultaat. 

MEER INFORMATIE:

Enveloppenland

bedrukte enveloppen: https://www.enveloppenland.nl/enveloppen-bedrukken

brievenbusdoosjes: https://www.enveloppenland.nl/verzendverpakkingen/brievenbusdoosjes