In deze wereld waar iedereen loopt, fietst, wandelt of sportief bezig is, is de bidon een accessoire voor iedereen geworden. Met name bij sportscholen, sportclubs en sportwinkel worden bedrukte bidons weggeveen als relatiegeschenk. Maar ook voor uw bedrijf is het een slim idee om met je bedrijf te profiteren via deze trend. Bidons bedrukken met je logo heeft een positieve en sportieve uitstraling en kan worden ingezet als een krachtig en kleurrijk promotiemiddel.

Bidons bedrukken met bedrijfslogo

Of de bidon nu gebruikt wordt in het dagelijks leven, op een warme dag, tijdens wandelingen of buitensporten – een voldoende vochtvoorziening is uiteraard belangrijk voor de gezondheid. Een bidon bedrukken met het bedrijfslogo, zorgt ervoor dat je klanten altijd water of een ander drankje bij zich hebben.
Je kunt bidons bedrukken met tekst en of logo op de voorkant, in het midden of helemaal rondom. Als alternatief van de klassieke bidon kun je eventueel ook kiezen voor een aluminium drinkfles met het gewenste logo.

De voordelen bidons bedrukken

Bedrukte bidons hebben een lage aankoopprijs en kunnen dus gebruikt worden voor een breed gespreide promotie. Door het bedrukte logo wordt de klant of je collega tijdens het gebruik regelmatig aan je bedrijf herinnerd. Bovendien zien ook anderen de bedrukking op waardoor de bekendheid van je bedrijf verhoogd wordt. Tegelijkertijd zullen je klanten de reclame associëren met een positieve ervaring: namelijk de verfrissende slok water na een inspannende sportsessie, tijdens een rustpauze op een wandeltocht of in andere alledaagse situaties.

Bidons bedrukken met ruime keuze uit materiaal, vorm en kleur

In de meeste gevallen wordt licht plastic gebruikt als materiaal voor bidons drukken – welke sterk en toch licht zijn en gemakkelijk schoon te maken zijn. Voor de bidons met een geïsoleerde functie wordt een speciaal materiaal gebruikt. Zo blijven dranken in de zomer zelfs bij hoge temperaturen aangenaam koel en koelen warme dranken in de winter niet zo snel af. Er zijn verschillen tussen de versies, onder meer in de sluitsystemen, het kleurontwerp en de grootte.

Promotie-effect van bidons bedrukken

Als je op zoek bent naar een geschenk voor je klanten of potentiële klanten om uit te delen is het bizons bedrukken een bijzonder goed idee. Door de afmetingen en gewicht is hij echter ook geschikt om uit te delen op beurzen of bedrijfsfeesten. Of sponsor je een sportevenement, dan is de bidon natuurlijk ook een geweldig idee!
Drinkflessen zijn vooral populair bij atleten en markeren je bedrijf als sponsor van het evenement bij de actieve deelnemers en toeschouwers. Vooral de eenvoudige bidons uit ons assortiment hebben een lage inkoopprijs en kunnen daarom worden gebruikt voor een breed gespreide reclamecampagne. Dankzij het bedrukte logo zal niet alleen de ontvanger regelmatig aan je bedrijf worden herinnerd wanneer hij of zij de fles gebruikt. Voorbijgangers zien ook de reclameopdruk en zo vergroot je de bekendheid van je bedrijf. Tegelijkertijd zullen je klanten en collega’s/werknemers de reclame associëren met een positieve ervaring: namelijk de verfrissende slok water na een inspannende sportsessie, tijdens een rustpauze op een wandeltocht of in andere alledaagse situaties.